Interieurontwerp woningen

Op zoek naar interieurontwerp voor je woning? Om het ultieme interieurontwerp te geven dat volledig bij jou en jouw wensen aansluit, werk ik in een aantal stappen naar het gewenste interieur toe. Het is mogelijk om te kiezen voor een totaal interieurontwerp, dus van de optimale indeling tot en met de styling waar ik de puntjes op de i zet. Maar het is ook mogelijk om te kiezen voor losse stappen zoals een optimale indeling van je woning of het stijladvies met productvoorstel. Het is geheel in te delen naar aanleiding van jouw wensen.

Intake gesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis en bespreken we je wensen. Het is fijn als je voor deze afspraak een aantal sfeer afbeeldingen kan verzamelen. Zo is het voor mij direct helder wat je mooi vindt en welke stijl je voorkeur heeft. Dus ik zou zeggen, maak een Pinterest bord aan en pin er op los.

Offerte

Na het intake gesprek stel ik een offerte op die gespecificeerd is op jouw vragen en wensen. Pas na akkoord op de offerte begin ik met de vervolgstappen.

De optimale indeling

Na akkoord op de offerte werk ik verschillende indelingsopties uit. Hierin laat in meerdere opties zien die mogelijk zijn in jouw woning. Uit deze indelingen wordt duidelijk welke afmetingen de meubels mogen hebben. Het is mogelijk om te kiezen voor een 2D indelingsontwerp of een 3D indelingsontwerp. In het 3D indelingsontwerp kun je heel ruimtelijk zien wat de indeling met de ruimte doet.

Stijladvies

Door middel van een moodboard met inspirerende afbeeldingen van materialen, meubels en kleuren geef ik de stijl weer voor het interieur.

Productvoorstel

In een productvoorstel geef ik een advies met betrekking tot de meubels die aangeschaft kunnen worden om de gewenste stijl in het interieur te bereiken. In dit productvoorstel vind je de meubels, prijzen en verkooppunten zodat het geheel duidelijk is waar deze producten aan te schaffen zijn. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het te besteden budget.

Onder het productvoorstel valt ook het uittekenen van op maat gemaakte meubels. Met deze uitgebreide tekeningen kun je naar een meubelmaker om het op maat gemaakte meubel te laten maken.

Lichtplan

Ook werk ik in het productvoorstel een lichtplan uit voor de optimale indeling. Hier wordt in vermeld waar de lichtpunten komen en welke armaturen toegepast kunnen worden.

Styling

De styling is de laatste, maar zeker niet de minste stap. Met mooie stylingselementen maak ik de ruimte helemaal af. Het is mogelijk om de styling mee te laten nemen in het productvoorstel, zodat je de producten zelf aan kunt schaffen. Maar het is ook mogelijk om mij de stylingselementen te laten shoppen.

Interieurontwerp woningen iets voor jou?

Mocht je geïnteresseerd zijn om jouw huis een boost te geven, mail me gerust voor een offerte!

Neem contact op