Interieurontwerp kantoren

Er wordt vaak onderschat wat een fijne werkomgeving voor invloed kan hebben op de mensen die zich in deze omgeving bevinden. Heb jij het gevoel dat jouw kantoor een make-over kan gebruiken, waardoor het een fijne omgeving gaat worden om in te werken? Dan is een interieurontwerp voor je kantoor een goede optie. Met een interieurontwerp voor je kantoor werk ik in verschillende stappen toe naar de ultieme werkomgeving.

Intake gesprek

Tijdens dit gesprek maken we kennis en bespreken we je wensen. Het is fijn als je voor deze afspraak goed voor jezelf op een rij kunt zetten wat de eisen zijn van elke ruimte. Bijvoorbeeld hoeveel werkplekken er zich moeten bevinden, of de indeling flexibel moet zijn of dat er gekeken moet worden naar presentaties o.i.d. Zo is het voor mij direct helder wat de eisen per ruimte zijn en kan ik vanuit dit vertrekpunt starten.

Ook is het fijn als je een aantal sfeer afbeeldingen kan verzamelen. Dan is voor mij direct de stijl helder die jij mooi vindt. Dus ik zou zeggen, maak een Pinterest bord aan en pin er op los.

Offerte

Na het intake gesprek stel ik een offerte op die gespecificeerd is op jouw vragen en wensen. Pas na akkoord op de offerte begin ik met de vervolgstappen.

De optimale indeling

Na akkoord op de offerte werk ik verschillende indelingsopties uit. Hierin laat in meerdere opties zien die mogelijk zijn in het kantoor. Uit deze indelingen wordt duidelijk welke afmetingen de meubels mogen hebben. Het is mogelijk om te kiezen voor een 2D indelingsontwerp of een 3D indelingsontwerp. In het 3D indelingsontwerp kun je heel ruimtelijk zien wat de indeling met de ruimte doet.

Stijladvies

Door middel van een moodboard met inspirerende afbeeldingen van materialen, meubels en kleuren geef ik de stijl weer voor het kantoor.

Productvoorstel

In een productvoorstel geef ik een advies met betrekking tot de meubels die aangeschaft kunnen worden om de gewenste stijl in het kantoor te bereiken. In dit productvoorstel vind je de meubels, prijzen en verkooppunten zodat het geheel duidelijk is waar deze producten aan te schaffen zijn. Uiteraard wordt er rekening gehouden met het te besteden budget.

Het is ook mogelijk dat ik dit proces geheel voor je uit handen neem door alle producten te bestellen en ook te plaatsen op locatie.

Onder het productvoorstel valt ook het uittekenen van op maat gemaakte meubels. Met deze uitgebreide tekeningen kun je naar een meubelmaker om het op maat gemaakte meubel te laten maken.

Lichtplan

Ook werk ik in het productvoorstel een lichtplan uit voor de optimale indeling. Hier wordt in vermeld waar de lichtpunten komen en welke armaturen toegepast kunnen worden.

Styling

De styling is de laatste, maar zeker niet de minste stap. Met mooie stylingselementen maak ik de ruimte helemaal af. Het is mogelijk om de styling mee te laten nemen in het productvoorstel, zodat je de producten zelf aan kunt schaffen. Maar het is ook mogelijk om mij de stylingselementen te laten shoppen.

Interieurontwerp kantoren iets voor jou?

Mocht je geïnteresseerd zijn om jouw kantoor een boost te geven, neem gerust contact op voor een offerte.

Neem contact op